Mange hoteller ved middelhavet er særligt populære hos mange danskere. Disse kaldes også Dansker-hoteller.

Det er ofte hoteller eller resorts, hvor en eller flere af de større danske rejsearrangører vanligvis sender deres danske rejsende til. Mange af disse er meget populære hos danske turister, og mange vende derfor tilbage år efter år. Derudover er hotelpersonalet vant til at servisere danske gæster, og yde den service der forventes.

Få samme service og gode ferieoplevelser – bare billigere!

Så vil du gerne på et hotel med andre danskere, eller savner børnene legekammerater på ferien, som de kan snakke med? Så kan du og din familie rejse med os fra eksempelvis Hamborg Lufthavn, og samtidig spare mange penge. Kontakt en af vores rejsekonsulenter – eller følg med på vores Facebook side. Siden opdateres løbende med gode tilbud. Vi har et stort udvalg af Dansker-hoteller at vælge imellem.