Natur, storby, landsbyliv – Oplevelser og eventyr. Rejser til Kenya

Kom tæt på naturen, se solnedgangen på savannen, oplev “the big five”, kom tæt på det virkelige liv i en landsby eller besøg en spændende storby.
Kenya tilbyder det hele og mere til.
Befolkningen i Kenya er stolte af deres land, og de er meget venlige, smilende og imødekommende overfor turister. De fleste taler engelsk, og ofte mødes man af ordene: ”Jambo, welcome to Kenya”.

Hos Jasø Rejser kan vi hjælpe dig med at sammensætte dit livs rejse til Kenya.Vi kan pakke den, så den passer netop til dig. Ring til os på 74722518 eller send os en mail med dine ønsker på jasoerejser@jasoerejser.dk

Spændende gruppeture

Du kan også vælge at tage med på en af vores spændende gruppeture med dansk rejseleder – f.eks. opleve rejser til Kenya.
På disse ture kommer du f.eks. til at opleve den spændende storby Nairobi. Du får mulighed for at opleve “the big five” på fantastiske safarier i Masai Mara og Lake Naukuru, og oven i det hele får du en hel unik mulighed for at opleve og deltage aktivt i landsbylivet i landsbyen Asembo – Kanyakoo ved Lake Victorissøen. Asembo – kulturel rundtur, Jan m. Barak Obama. Du kommer til at lære om kulturen i landsbyen.

Vi besøger forskellige familier og guiden fortæller om skikke og traditioner undervejs. Du kan også komme til at besøge en familie, lære dem nærmere at kende og måske opleve, hvordan kvindernes dag går med madlavning, vandhentning, vask, børnepasning osv., eller måske vil du hellere følge en mand i marken, hvor han passer dyrene eller arbejder med afgrøderne. Du kan besøge skolen eller sundhedshuset og meget mere.
Den sidste aften i landsbyen skal vi feste sammen med indbyggerne, vi skal spise kenyansk og dansk mad, og vi skal lære nogle kenyanske danse og sange.
Pris fra kr. 19.900 Asembo – Kanyakoo, afsked (12 dage/10 overnatninger)

Hvis du har lyst til at afslutte turen med en dejlig og afslappende badeferie, kan turen forlænges mod merbetaling.