Costa Mediterranea

 

At begive sig ud på verdenshavene og sejle i dagevis uden at se land er nok det, de fleste af os forbinder med et ægte krydstogt. Hos Jasø Rejser tilbyder vi havkrydstogter til alle kontinenter. Vælg selv, om du vil krydre dine oplevelser til søs med Australiens unikke dyreliv, Asiens eksotiske dufte eller det frodige Afrika…

Nedenfor finder du vores tyske søgemaskine, der giver dig adgang til et sandt overflødighedshorn af oplevelser til havs.
Vores tyskkyndige medarbejdere sidder naturligvis klar, hvis du har brug for hjælp til oversættelsen.

Vælg din destination

Først om fremmest skal du vælge det område, du vil rejse til (Zielgebiet) på dit krydstogt, og hvor længe du vil være undervejs (Kreuzfartdauer). Herefter skal du vælge, hvornår du tidligst kan rejse (frühester Hinreisetermin) – og hvornår du senest vil tilbage (späteste Rückreise). Du kan søge på et bestemt skib (Schiff) eller vælge at se alle mulighederne (egal). Sætter du kryds i boksen (… nur Specials…), får du kun de allerbedste skibe.

Inden du går i gang med søgningen, er det vigtigt, at du læser nedenstående nformationer.

 

Den første pris du møder på forsiden af søgemaskinen opdateres én gang i døgnet, mens priserne længere inde i søgefunktionen opdateres og reguleres efter udbud og efterspørgsel løbende i løbet af døgnet. Det betyder, at vi tager forbehold for, at den første pris, du møder kan ændre sig i såvel opadgående som nedadgående retning, når du kommer længere ind i søgefunktionen.

Bemærk: Gennemfører du en reservation on-line, er det først en fast booking, når du modtager en bekræftelse fra os enten telefonisk eller pr. e-mail. Du får efter vores bekræftelsen tilsendt rejseplan og faktura fra os, og betalingen skal derefter ske til os. Når du gennemfører reservationen skal du ikke indtaste dine kreditkortoplysninger. Vælg i stedet “Zahlung per Überweisung”