Charterrejser til billige penge

Når man skal afsted på charterrejse, så er prisen ofte det, som holder folk tilbage fra at tage afsted på drømmerejsen. Man må tit og ofte nøjes med noget andet, end man havde forventet. Hos JASØ Rejser bestræber vi os på at levere din drømmerejse til en pris, hvor alle kan være med. Vi har et godt forhold til vores kunder, som kommer tilbage efter mere år efter år. Det er netop fordi vi med vores service kan sende dem afsted til billige penge, men til rejsemål der er fyldt med kvalitet og glæde.

Spar penge på din rejse fra Tyskland

Vi sender folk afsted med vores rejser fra Tyskland. Det skal også give mening for dig at rejse fra Hamborg Lufthavn for at tage videre på din drømmeferie. Ved at rejse fra Hamborg kan vi ofte rive 40% af prisen, men fortsat med den samme gode service. Skulle du ikke have mulighed for at kunne komme til Hamborg lufthavn, så tilbyder vi også transfer. Her kan vi henter dig, leverer dig til Hamborg lufthavn og når du skal hjem bliver du også hentet. Så der er god grund til at tage afsted med vores rejser fra Tyskland og spare en masse penge.

Glade kunder på rejser fra Tyskland

Vi har gennem mange år sendt glade kunder afsted med rejser fra Tyskland og det er vores klare mål, at alle er glade. Vi tilbyder billige, tyske priser kombineret med dansk service i høj klasse og vi er glade for at vi i over 25 år har gjort det muligt for en masse danskere at spare rigtig mange penge.