Rejser til Tyrkiet

Rejser til Tyrkiet er et af danskernes favorit rejsemål. Hvert år sender JASØ Rejser en masse glade kunder afsted ned til solen, poolen og de flotte strande. Tyrkiet byder på en masse populære destinationer. Uanset hvor du vælger at tage hen, så er du garanteret godt vejr, god mad og en masse oplevelser. Der findes utallige danskerhoteller langs Tyrkiets indbydende strande og uanset hvilke specifikke ønsker du måtte have, så kan landet helt sikkert leve op til det.

JASØ Rejser står hvert år bag Rejser til Tyrkiet og sender familier, kærestepar og venner afsted til Tyrkiet. Her er der noget for enhver smag. Ønsker man en afslappende ferie med god mad og rolige omgivelser eller masser af aktivitet på stranden, natklubber og højt humør, så er der ingen steder man kan gå forkert. Med vores rejser fra Tyskland sørger vi for en god balance mellem pris, kvalitet og oplevelse.

Lave priser

Tyrkiet er specielt kendt for deres lave priser på alt, hvad man måtte købe. Når man er på restaurant får man meget mere for pengene end man er vant til. Tager du på udflugt er det ligeledes til meget lave priser. Derudover er alt i bazarerne til uhørt lave priser .Som et velkendt fænomen, så kan man prutte om prisen hvilket gør alt meget billigere.

Uimodståelige strande

Når man ser billeder fra strande i Tyrkiet er der ingen grund til at tro, at man bliver snydt. Landet byder på nogle smukke, lange strande og man vil aldrig blive skuffet. Mange hoteller har udsigt fra værelserne og ned til stranden. Vælger man det rette hotel, så kan man nyde godt af et hotel, der har en dør direkte ud til stranden – mere afslappende og nydeligt fås det ikke.

Gæstfrihed

Udover at være et smukt sted for turister, så er der også god grund til at have det store smil på, når man vandrer ned af de tyrkiske gader. Folkefærdet i turistområderne er nemlig utrolig venlige og gæstfrie og ønsker altid det bedste for turisterne. Så hvis du har brug for hjælp med vejen tilbage til hotellet eller til et andet sted, så vil tyrkerne med glæde hjælpe dig.

Mad i særklasse

Ofte byder hotellet på all inclusive, men vælger man at fravælge dette, så er der god grund til at besøge de mange anmelderroste restauranter og få en madoplevelse af de unikke. Det tyrkiske køkken vækker opsigt, når smagsløgene får hånd om maden og selvom man skulle have valgt all inclusive, så er det stadig værd at anbefale, at man udforsker området og får smag på den bedste restaurant.