Billige afbudsrejser

Afbudsrejserne er en del af danskernes favoritter året rundt. Skal man ud af landet, så er det første man som regel gør, at søge efter billige afbudsrejser. Og netop afbudsrejser er noget vi her på Jasoerejser.dk tilbyder gennem Rejser fra Tyskland. Vi er nemlig eksperter i at sende vores kunder afsted på drømmerejserne gennem billige afbudsrejser til priser, ingen kan sige nej til. Hvert år sørger vi for at glade danskere kommer afsted og kan nyde godt af en destination de altid har drømt om.

Det handler ikke bare om at få billige afbudsrejser. Kvaliteten skal også være god, hotellets lokation skal være god og omgivelserne skal være i særklasse. Vi er eksperter på området og uanset, hvad du ønsker dig, så har vi helt sikkert noget, som rammer plet. Uanset om du ønsker mere pool end strand, om du vil være tæt på nattelivet eller om du elsker en safari-tur, god mad, gode shoppingmuligheder – eller noget helt andet. Det vigtigste er, at vi sørger for kvalitet i særklasse til billige penge. Dét er noget alle elsker!

Udvalgte lande – billige afbudsrejser

Tyrkiet
Egypten
Grækenland
Italien
Dubai
Spanien
De Kanariske Øer
– og mange flere!

Udvalgte muligheder – billige afbudsrejser


Eftalia Resort – 4 stjernet – Konakli
Sunwing Waterworld Makadi – 5 stjernet – Makadi Bay
Hotel Oriental Pearl Resort – 4 stjernet – Mui Ne
Hotel Arabia Azur Resort – 4 stjernet – Hurghada
Villas Caroline – 3+ stjernet – Mauritius
Solana, Mellieha Bay – 4 stjernet – Malta
Eftalia Resort i Konakli // Side Corolla i Kumköy – 4 stjernet – Tyrkiet
Hotel Sunwing Waterworld Makadi – 5 stjernet – Egypten, Det Røde Hav
Primasol Hane Family – 4+ stjernet – Tyrkiet, Kumköy
Alcudia Garden – 3+ stjernet – Spanien, Mallorca
Long Beach Resort – 5 stjernet – Tyrkiet
Las Marismas – 4 stjernet – Fuerteventura
Smartline Castillo – 3 stjernet – Fuerteventura
Bahia Flamingo – 3 stjernet- Tenerife, Spanien
Jungle Aqua Park – 4 stjernet – Egypten, Hurghada
Aparthotel Playitas – 4 stjernet – Fuerteventura (Kanarisk Ø)

Billige afbudsrejser

Skræddersy også din egen rundrejse, hvis du vil prøve noget ekstraordinært og ønsker én på opleveren. Vi er meget fleksible, alsidige og vi står altid klar til at sammensætte din drømmepakke.

Der er ingen hemmelighed i rejser fra Tyskland

Vi sørger for kvalitetsrejser til billige penge, men det er ingen hemmelighed, at du sparer mange af disse penge på vores rejser fra Tyskland. Bestil en vogn, der transporter dig til/fra Hamborg Lufthavn eller sørg selv for transporten og begynd din rejse fra Hamborg Lufthavn. Det kan du spare rigtig mange penge på og så er det jo rart, at pungen er lidt tungere når man lander på sin drømmedestination på billige afbudsrejser.

Kan vi hjælpe med noget? Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at sammensætte ‘drømmepakkken’? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på tlf 7472 2518