Rejst billigt fra Tyskland – spar op til 40%

For mange er det lettest at flyve fra Billund eller Kastrup lufthavn når de skal ud på nye eventyrer i et andet land. Men er du borger i det sydlige Danmark fra den tyske grænse og op til Herning, Skanderborg, Århus og Odense, så er der god grund til at planlægge en tur ned til Tyskland. Her hos JASØ Rejser sender vi hvert år rejsende afsted med vores produkt – rejs billigt fra Tyskland. Det er blevet utrolig populært, at indlede sin ferie med en tur ned gennem det tyske land og med afgang fra Hamborg lufthavn.

Når dagen er omme og solen har lagt sig, så er det naturligvis pengepungen der forbliver tung, når du lander på din destination. Billige rejser fra Tyskland er generelt set billigere. Ofte møder vi priser, der er op til 40% billigere end hvis du havde valgt at rejse fra de danske lufthavne. Kvaliteten er den samme, men prisen er mindre. Det er flyveturen højst sandsynligt også, hvis du vælger at drage mod de sydlige dele af verden.

Rejs billigt fra Tyskland

– Spar op til 40% på din rejse
– Flere penge til sjov på din destination
– Vi er eksperter på området. Vi yder kvalitets service
– Mange danskere drager afsted fra Tyskland hvilket øger din tryghed

Højsæsonen gør en forskel ved rejser fra Tyskland

Sommerferien i Danmark starter før den tyske sommerferie og derfor er de ikke nået til højsæsonen inden for de tyske grænser. Det holder prisen nede på et lavt plan og det er blandt andet dette du og din familie kan drage fordel af. Mens priserne herhjemme i Danmark øges gevaldigt i højsæsonen, så forbliver de altså i de lavere rækker i Tyskland, som traditionen tro altid starter deres sommerferie senere end danskerne.

Sådan kommer du frem

Uanset hvor i landet du bor, så er der mulighed for at rejse billigt fra Tyskland. Her hos JASØ Rejser tilbyder vi at hente dig foran din hoveddør, køre dig til lufthavnen – og hente dig fra lufthavnen og køre dig hjem, når du vender tilbage fra din rejse. Du kan dog også vælge offentlig transport og tage en bus eller tog til Hamborg. Skulle du have behov for overnatning eller parkering omkring lufthavnen, så kan JASØ Rejser også være behjælpelig på det område.

Hold dig opdateret med rejser fra Tyskland

Rejs billigt fra Tyskland – er det normalt ikke noget, du benytter dig af? Næste gang, du leder efter en rejse, så hold priserne op mod hinanden. Find din rejse som du plejer det, gem prisen og find så samme rejse, bare fra Tyskland, og sammenlign dem. Der er ofte store besparelser.