Hvor skal du hen næste gang du har fri fra arbejdet og har brug for en god tur langt væk fra den hektiske hverdag? JASØ Rejser tilbyder rejser til adskillige destinationer i hele verden og stræber efter at levere den bedste service til den billigste pris. Hos os er pris og service to forskellige to; prisen skal altid være i bund og servicen skal altid være unik, tryg og lige til. Vi har billige rejser til mange dele af verden og det handler egentlig kun om hvor du vil hen.

Ved du ikke hvor du vil hen, så kan vi også sprede et par tilbud ud på bordet til dig. Vi sørger for de billigste ture efter dine søgemål. Så om du vil have en strand tæt på hotellet eller mulighed for gode madoplevelser uden at skulle for langt væk, så er er der ingen tvivl om, at vores kompetente rejsekonsulenter kan finde lige præcis den billige rejse, som du har brug for. Vores billige rejser sørger for at kunder kommer tilbage – derfor har vi i dag mange stamkunder, som elsker at kunne rejse afsted med flere penge på lommen.

Populære Destinationer

Rejser til Tyrkiet. Rejser til Spanien. Rejser til Grækenland. Rejser til Italien. De er blandt de mest populære, men måske har du brug for andet opleve noget helt andet – og det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi sidder klar på mailen, på telefonen eller du kan komme ned og besøge os på vores kontor til en kop kaffe og en god snak om, hvor din næste tur skal tage dig hen. Vi arrangerer ture til både den enlige, par eller en større gruppetur.

Vi tilbyder blandt andet
– Flybilletter
– Charterrejser (Fly, hotel, transport – all inclusive)
– Fragtskibsrejser
– Afbudsrejser
– Specialrejser
– Billeje

Hold musen over menuknappen ‘Rejser’ og se de forskellige muligheder, hvor du kan læse meget mere om de forskellige ting.