Billige rejser til Italien

 

Rom? Milano? Torino? Firenze? Venedig? Siena? Napoli? Der er mange destinationer at vælge i mellem når man er på udkig efter billige rejser til Italien. Uanset, hvad du vælger, så får du absolut en rig oplevelse ud af din tur. Italien byder på en masse seværdigheder og Napoli er ofte et mål for mange på grund af den gode, hjemmelavede mad.

Napoli byder inden for til en travl hver dag, hvor pizza og spaghetti fås som aldrig før. Byen bærer en stolhed og selvom spaghetti ikke lige er det, som man går i byen for at spise, så er oplevelsen fuldstændig anderledes i Napoli, hvor man får den rigtige vare – her er alt hjemmelavet. De billige rejser til Italien smager bare bedre her.

Milano

Det smukke Milano er et verdenspunkt for fashion og mode. Adskillige kendte mennesker drager mod Milano hvert år for at deltage i modeshows og fremvise deres nyeste arbejde. Så er du til mode, fashion, smil og blitz fra kameraet, så er Milano utvivlsomt stedet at drage mod. Derudover byder byen på god mad, flotte bygninger og et af verdens mest populære fodboldstadions, som en rundvisning kan redegøre for.

Det kære Rom kræver som regel ikke en beskrivelse – men du får den alligevel. Rom er hovedstaden i Italien og er placeret i regionen Lazio. Her bliver man suget ind i en verden af historie og kultur og derfor passer Rom perfekt til personen, der elsker historiske bygninger og kulturbærende. Meget er sket siden Romerrigest opstand og i dag er det udover en historisk by fyldt op med venlige mennesker og turister, der rejser fra alle verdens hjørner.

Strande i Italien – billige rejser til Italien

Camping, hotel- og badeferie samt solskin er det, som pryder Italien på de gode dage. Tager du afsted i sommerferien kan du forvente dejlig varmt vejr med solen højt på himlen – klar til at hoppe i vandet. Alghero-stranden, San Vito Lo Capo, Capri, Castiglione della Pescaia, Gardasøen, Villaggio – områderne er mange og er fordelt vidt rundt om i Italien. Tag et kig på kortet herunder. Måske har du allerede en idé om hvilken by du skal til, så her kan du se distancen fra strand til by.