Vest for den tyrkiske by Kayseri finder vi området Kappadokien, som er yderst velkendt for sine utrolige og smukke bjerge. Der er tale om et meget gammel vulkanområde, som gennem de sidste mange år har udviklet sig til et særområde, hvor turister tager hen for at opleve essensen af skønheden i en unik udsigt.

Flere huse og ikke mindst kirker er blevet hugget til i bjergene og det giver en særpræget oplevelse, at se hvordan et bjerg er hugget til hvorefter man har bygget bygninger. For mange år siden var der tale om et kongerige som følge af Alexander den Stores invasion. I sig selv var Kappadokien ikke et magtfuldt kongerige, og de allierede sig derfor med naboerne for at skabe fylde.

Kappadokien – et klima i bevægelse

Grundet den fantastiske udsigt og mange muligheder, har Kappadokien ofte været benyttet til større filmproduktioner og turisterne nyder at tage afsted, hoppe i en luftballon og flyve gennem bjergene. Hvis du ikke er i besiddelse af et kamera, så er det en rigtig god idé af anskaffe dig et. Oplevelsen du får i Kappadokien er unik og for at forevige øjeblikket er det et absolut must, at du har dit kamera med.

Klimaet er meget uortodoks. Når det er sommer, så er der ekstremt varmt og meget tør luft. Men når vinteren tager over, så er der i den grad koldt og ofte også rigtig meget sne. Det anbefales dog klart, at man drager afsted i sommeren som led i sin ferie til Tyrkiet. Man kan sagtens tage til Tyrkiet og bruge en dag i Kappadokien og nyde en unik og særpræget oplevelse.

Her hos JASØ Rejser tilbyder vi også rejser til Kappadokien. Du kan ringe til os på 7472 2518 og høre mere eller benytte dig at vores søgemaskine ved at trykke her.

Klik her for at se vores video fra Kappadokien.