Jasø Rejser er et dansk rejsebureau, specialiseret i charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Du får derfor det bedste af to verdener, når du rejser med os. Nemlig den gode tyske pris kombineret med dansk nærvær, erfaring og tryghed. Hos Jasø Rejser er vi her, for at give dig den bedste ferieoplevelse. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at arrangere din transfer til Hamborg, parkering i lufthavnen eller hvad du nu skulle få brug for.  

Parkering ved Hamborg Lufthavn

Hos Jasø Rejser benytter vi os som oftest af P11, da det er et billigt og godt parkeringshus ved Hamborg Lufthavn. Herfra går der en shuttle hvert 15 minut. Du kan booke din parkeringsplads i P11, mens du booker din rejse hos os.

Hotelovernatning ved Hamborg Lufthavn

Skulle du få brug for en overnatning inden afrejse eller når du er kommet retur igen, så kan vi hos Jasø Rejser altid hjælpe dig med at booke en hotelovernatning i nærheden af lufthavnen.

Zug zum flug

I stort set alle vores rejser er “zug zum flug” inkluderet. Det betyder, at I kan hoppe på toget i enten Flensborg eller Nibøl og læne jer tilbage, mens toget fragter jer til Hamborg Lufthavn. Skal du rejse fra en anden tysk lufthavn, ja så gælder vores “zug zum flug” selvfølgelig også. Det eneste det kræver, er at du stiger på i enten Flensburg eller Nibøl. Derudover har du også muligheden for at stige på toget en dag inden afrejse, eller tage toget tilbage en dag efter, at du er kommet retur.

Shuttleservice – til og fra lufthavnen

Vil du gerne lade bilen stå derhjemme og spare parkeringsgebyret i lufthavnen? Hos Jasø Rejser vil vi gerne hjælpe dig med, at få dig bragt sikkert frem og tilbage fra lufthavnen. Derfor tilbyder vi en shuttleservice. Denne shuttle henter dig på din hjemmeadresse og bringer dig sikkert til lufthavnen.