Overvejer I Thailand, som jeres næste feriedestination? Og måske endda allerede til efteråret? I dette blogindlæg kan du læse om personlige erfaringer fra Phuket, Thailand. Vi har spurgt Marianne fra kontoret om hendes seneste tur til Thailand. Her boede hun på en række forskellige hoteller, men der var specielt ét hotel, som hun i dag tænker tilbage på.

 

Rigtig god læselyst!

Centara Villas Phuket****

”Jeg kunne godt lide dette sted, fordi der var så frodigt og fordi, man boede på sådan en forhøjning, hvilket gjorde at man havde den smukkeste udsigt!”

Marianne fra Jasø kontoret beskriver hendes fire overnatninger på Hotel Centara Villas Phuket: Et roligt og romantisk resort. Her kan man glæde sig til de fineste bungalows. Jeg nød virkelig, at de lå forskudt af hinanden, så man kunne nyde roen og privatlivet i de frodige omgivelser. Værelset havde en super fin størrelse og der var rigeligt med plads, til at sidde ude på terrassen og slappe af. Maden på hotellet var heller ikke til at klage over. Her kunne du få alt fra traditionel thai mad til pastaretter. Selve placeringen af resortet var jeg meget begejstret over. Du har Karon Beach blot 5-10 minutters gang væk og masser af shopping- samt underholdningsmuligheder inde i Karon og Patong. Det gav gode muligheder for at slappe af ved poolen eller stranden i dagtimerne og opleve bylivet om aftenen.

Værd at vide om Phuket

I det sydlige Thailand finder du øen og provinsen, Phuket. Du har sikkert allerede hørt om Phuket før, da det er et af Thailands største turistmål. Når du rejser til Thailand, kan du med glæde se frem til snorkling, dykning og jungletrekking. Det er nemlig nogle af de mest populære udflugter for turisterne her. Derudover byder Phuket på en verden af overnatningssteder. Mulighederne er mange hvad enten du vil bo på et stort hotel , eller i en hyggelig bungalow som beskrevet tidligere i blogindlægget. Dertil kommer der et hav at forskellige prisklasser. Der er ingen tvivl om, at du i Thailand får rigtig meget overnatning for pengene!

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på at vide mere om Thailand? Lad Jasø Rejser hjælpe med din næste eksotiske ferie. Du er altid i trygge og kompetente hænder, når du booker din ferie hos os. Kontakt os på mail@jasoerejser.dk eller +45 7472 2518.