fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Find vej til Hamborg Lufthavn

Det er nemt at komme til Hamborg Lufthavn fra Danmark

Find vej til Hamborg Lufthavn

Fra Padborg følger du A7 mod Hamburg. Ved motorvejsafkørsel mod ”Hamburg-Schnelsen Nord” kører du af motorvejen og fortsætter af B432 mod Hamburg Airport. Der er tydelig skiltning mod Flughafen Hamburg / Hamburg Airport.

Kør gerne i god tid, så I er i lufthavnen ca. 2 timer før afgang. Vær opmærksom på vejarbejde, forsinkelser mv.

De aktuelle ankomst og afgangstider, terminal osv. kan ses på de markerede links. (Åbner i nyt vindue). Du kan også søge på dit flynummer, for at få yderligere oplysninger. Hamburg lufthavn tilbyder endvidere igennem flymo.de – en gratis SMS service, hvor du kan få tilsendt en SMS hvis der er ændringer på dit fly.

Service for personer med nedsat mobilitet.

En bred vifte af særlige tjenester er tilgængelige på Hamborgs lufthavn for besøgende og passagerer med nedsat mobilitet. Servicepersonalet vil gøre alt, hvad de kan for at gøre din rejse eller dit besøg i Hamburg lufthavn så let og så behageligt som muligt.

 

Rejser du med små børn?

Så kan du låne en klapvogn til brug i lufthavnen, og bringe den med ud til flyet.

Det er rart at rejse med sine børn, men det er også meget krævende. Ofte er der meget bagage og du har altid så langt at gå. Når du har afleveret din barnevogn eller klapvogn ved check-in, kan du låne en let klapvogn i Hamborg Lufthavn Livery, som du kan benytte til du går ombord på flyet. Klapvognen returneres derefter til personalet ved gaten -og, selvfølgelig koster det ikke en øre.

 

Tryk her hvis du gerne vil læse mere om parkering i Hamborg lufthavn

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser