fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Gouda rejseforsikring

Gouda

Rejseforsikring

Gouda rejseforsikring til din rejse fra Tyskland

Gouda Forsikring

I samarbejde med Gouda Rejseforsikring tilbyder vi en række attraktive rejseforsikringer når du rejser fra Tyskland med Jasø Rejser, så du er forsikret mod uheld både før og under din rejse:

Info om forsikringen

  • Rejseforsikring dækker rejser i hele verden – uanset om den varer to dage eller op til 18 måneder. Alle under 70 år kan tegne forsikringen og børn under 16 år betaler kun halv pris. Rejser du med børn under tre år, er de automatisk dækket af din forsikring.
  • Årsrejseforsikring er ideel til dig, der rejser ofte. Forsikringen gælder alle dine ferierejser i et helt år. Du kan rejse i op til en måned af gangen, og du vælger selv, om det kun er dig, eller om det er hele husstanden, der skal dækkes af forsikringen.
  • Afbestillingsforsikring sikrer dig pengene retur, hvis du skulle blive syg eller på anden måde forhindret i at rejse.

Hvis ønsker selv at sikre din rejseforsikring, så anbefaler vi, at du klikker dig ind på Goudas hjemmeside ved at klikke her, og sørge for at få den tegnet. Hvis du er i tvivl om, hvordan det fungerer, så er du velkommen til at ringe til os, så hjælper vi dig igennem og sørger for at du får den helt rigtige rejseforsikring.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser