fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejseinfo

Jasø Rejser

Rejseinfo

Rejseinfo om

PAS - VISUM - VACCINATIONER

USA –

Hvis du skal rejse til USA, skal du senest 72 timer inden indrejse have udfyldt og indsendt en elektronisk visumansøgning til ESTA – Electronic System for Travel Authorization.

Når du er færdig, så print godkendelsen ud og læg det i passet, så det er klar til brug, det er også registreret på dit pas nummer, men tag gerne en udskrift med af godkendelsen.

Du kan læse mere om ESTA ved at klikke her.

Rejsedokumenter:

Pas: Dit pas skal være gyldig 6 måneder efter hjemkomst – alle rejsende skal have eget pas. Der kan være forskellige regler alt efter hvilket land du rejser til – så tjek gerne dit rejseland på www.um.dk

Vaccinationer: Tjek hos egen læge eller på seruminstituttet hvad der kræves i dit rejseland – da kravene kan variere meget.

Kørekort: Dit danske kørekort er under almindelige omstændigheder godkendt i hele Europa. Skal du til et land udenfor Europa, så skal du sørge for at få et internationalt kørekort med. Det internationale kørekort gælder normalt helt op til et år og koster 25 kroner og det udstedes på Borgerservice i din kommune – men det erstatter ikke dit danske kørekort. Det internationale kørekort kan udstedes med det samme.

 

Har du husket alt?

Huskeliste og pakkeliste til ferien

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser