fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Parkering

Jasø Rejser

Parkering ved Hamburg Lufthavn

Rejser købt ved JASØ Rejser flyver ofte fra Hamborg og derfor vil det forud for rejsen, ofte være nødvendigt at finde en parkeringsplads tæt ved Hamborg lufthavn. Det hjælper vi dig gerne med. I den forbindelse har vi et samarbejde med Holiday Extras, der gør det muligt for dig at finde lige netop den parkeringsplads du ønsker, og den står klar til dig, når du kører ind i Hamborg. Har du brug for hotelovernatning før eller efter rejsen fra Hamborg, så kan du trykke her og læse mere om det.

Nedenfor har du mulighed for at booke parkering og/ eller hotelovernatning ved de tyske lufthavne og krydstogterminaler. Transfer fra parkeringspladsen til Hamborg lufthavn eller krydstogtterminalen t/r er inklusive i prisen.

Klik på billedet for at gå videre til bookingmaskinen

Skal du overnatte i Hamborg dagen før din rejse, så kan du undgå at skulle betale for parkering oven i at skulle betale for et sted at sove. Vores samarbejdspartner fra Leonardo Airport Hotel tilbyder nemlig 14 dages gratis parkering, såfremt du vælger at overnatte hos dem. De ligger tæt på den tyske A7 motorvej og tæt på Hamborg lufthavn. Derudover er det også tæt på byen, så du har mulighed for at opleve endnu mere.

Bemærk: Når du har angivet dine kreditkortoplysninger og trykket på gennemfør, er bookingen bindende. Fortryder du din bestilling, så gælder der annulleringsregler (Se pkt. AGB`s).

Har du spørgsmål omkring brugen af systemet, overnatning eller parkring, så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7472 2518 eller mail: mail@jasoerejser.dk, så hjælper vi gerne. Vores rejsekonsulenter sidder klar på kontoret mandag til torsdag fra klokken 10-17 samt fredag fra 10-16. Alternativt vil vi forsøge at svare på mails så ofte som muligt.

Har du brug for yderligere information? Læs mere om vores serivces her:
– Find vej til Hamborg lufthavn
– Lufthavnstransport
– Overnatning ved Hamborg lufthavn

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser