Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Sunny Beach, Bulgarien

Et af de mest populære rejsemål langs sortehavskysten er uden tvivl Sonny Beach. Hvert år lokker Sunny Beach tusindvis af tourister til Bulagrien. Både børnefamilier, par og festaber finder plads langs den 10 km lange sandstrand. Der er noget for enhver med vores rejser til Sunny Beach.

Om vores rejser til Sunny Beach, Bulgarien

Mange butikker, restauranter og forlystelser ligger ved strandpromenaden eller på den lokale gågade. Det generelt lave prisniveau vil komme shoppingglade turister til gode. Sunny Beach er kendt for at være Europas festmetropole og har med sit store udbud af diskoteker og barer mange steder at slå sig løs i nattetimerne.

Forenden af Sonny Beach ligger en halvø, som er hjemsted for den mere end 3.000 år gamle by Nessebar, der i dag står på UNESCO’s verdensarvliste. Tag et smut forbi middelalderbyen og få et indblik i Bulgariens spændende historie.

Vejret

Jan

Feb

Mar

11°

Apr

16°

Maj

21°

Jun

25°

Jul

28°

Aug

27°

Sep

24°

Oct

19°

Nov

13°

Dec

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk