Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Fuerteventura, Spanien

Fuerteventura er den anden største kanariske ø efter Tenerife. Øen ligger tæt på den afrikanske kyst, og du kan derfor opleve et dejligt klima, med mere end 300 solskinsdage i året, med en af vores rejser til Fuerteventura

Om vores rejser til Fuerteventura, Spanien

Fuertevntura er især kendt for at have krystalklart badevand og lange gyldne sandstrande. Vandet byder på de perfekte betingelser til dem, der ønsker at dyrke vand- og sejlsport.

Landskabet er præget af vulkan og sten, hvilket også er grunden til øens beskedne vegetation. Men ligesom vandet, har landskabet også ideelle betingelser for sportsudøvere. Især golf og cykelsport hitter blandt øens mange besøgene.

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste er en af øens centrale byer, og ligger på den østlige side, kun en kort bustur fra lufthavnen. Byens vindbeskyttede badebugt er et populært udflugtsmål for børnefamilier.

Fuerteventuras mange små hyggelige landsbyer og gårde har generelt sin helt egen charme, der hvert år lokker mange gæster til øen.

Vejret

Jan

17°

Feb

18°

Mar

18°

Apr

19°

Maj

22°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

30°

Sep

26°

Oct

23°

Nov

18°

Dec

15°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk