Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Gran Canaria, Spanien

Gran Canaria er en fantastik ø, der befinder sig i det kanariske øhav i Atlanterhavet og tilhører Spanien. Rent geografisk er øen en del af Afrika, men den tilhører Spanien. Gran Canaria er kendt for at have det hele og er en stor attraktion for turister fra hele verden. På vores rejser til Gran Canaria er du garanteret god mad (gode tapas restauranter) gode strande, gode oplevelser og masser af sport hvad end du er til sport på land eller til havs.

Om vores rejser til Gran Canaria, Spanien

Klimaet og strandene er oftest hvad der tiltrækker gæsterne, og også i vinterhalvåret har man mulighed for at nyde mange solskinstimer. Der er gode shoppingmuligheder, vandlande og fornøjelser om dagen. Gran Canaria har også et attraktivt byliv om natten. Øen byder på det hele; tag for eksempel til storbyen Las Palmas, eller til den sydlige del Maspalomas eller oplev det grønne natur nær Parque Natural Tamadaba.

Øens byer er meget hyggelige med små krogede gader og mange forskellige restauranter, såvel som autentiske cafeer. Fisk og skaldyr står selvfølgelig helt øverst på menuen.

Byen Playa del Ingles ligger syd på øen og er stedet, hvor man vender om på nat og dag. Den gode aftenstemning skal nok sørge for mange sjove og underholdene timer.
Fiskerbyen Porto de Morgan befinder sig på øens vestkyst og kaldes også for “lille Venedig”, da de farverige kalkvægge udløser en helt speciel og idyllisk stemning.

Gran Canarias størrelse lyder på 1.560 km² med et befolkningstal på 840.000.

Puerto Rico

Puerto Rico er blandt de mest kendte byer på øen, og det er med god grund. Byen, der holder til på den vestlige del af øen, er nemlig skræddersyet til turisterne og selv om vinteren kan man nyde godt af de varme solstråler på op til 25 grader. Den nordlige region på Gran Canaria har gode vindbetingelser og er perfekt til dem, der ønsker at dyrke vandsport.

Tidligere i historien har Gran Canaria været præget af vulkaner og det har sat sine spor på øen, disse vulkaner er i dag blevet til seværdigheder. Her er det en rigtig god idé at huske kameraret, da der er mulighed for at bevæge sig ned i kraterne og få en stor oplevelse.

Vejret

Jan

17°

Feb

18°

Mar

18°

Apr

19°

Maj

22°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

30°

Sep

26°

Oct

23°

Nov

18°

Dec

15°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk