Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Lanzarote, Spanien

Lanzarote bliver også kaldt for øen af ild og vand, da den opstod under dannelsen af vulkanbjergkæden ved navn Montanas del Fuego. Man beundrer i dag, hvordan øens beboere formår at dyrke smukke planter, på den ellers meget ufrugtbare jord. Især den såkaldte dal af 100 palmer er værd at besøge på vores rejser til Lanzarote. Kunstneren og Arkitekten Cesar Manrique har designet mange specielle bygninger på Lanzarote, her har man fx integreret lavabobler i byggestenene.

Om vores rejser til Lanzarote, Spanien

Oplev Lanzarotes smukke vulkanlandskab på en af de mange vandrestier, eller på cykel langs hovedvejen.
På Lanzarote er der et utal af strande, lige fra de blødeste sandstrande med sort sand til lavaklipper. De mest berømte strande på Lanzarote er Papagoya-strandene, som består af seks finkornet strande med krystalklart vand.

Oplev Timanfaya

Vil du i løbet af din ferie på udflugt er Timanfaya det oplagte valg. Oplev store lavaområder, høje bjerge, dybe kratere og en fantastisk udsigt over Atlanterhavet.

Puerto del Carmen

I byen Puerto del Carmen ligger der mange charmerende små restauranter og barer langs strandpromenaden. De bedste spisesteder siges at være der, hvor de lokale også færdes
På den sydligste del af øen ligger Playa del Carmen, der ligeså byder på gode indkøbs- og underholdningsmuligheder. Her ligger også badebugten Playa Flamingo, med en smuk sandstrand, der er et populært udflugtsmål for ivrige badegæster. Til naboøen Fuerteventura går der daglige afgange med den lokale færge.

Vejret

Jan

17°

Feb

18°

Mar

18°

Apr

19°

Maj

22°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

30°

Sep

26°

Oct

23°

Nov

18°

Dec

15°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk