Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Tenerife, Spanien

Er du vild med de Kanariske Øer, så bliver du helt sikkert vild med Tenerife. Det er den største af alle Kanariske Øer og ligger blot 300 kilometer fra Afrikas kyst. Gennem hele året kan du opleve 18-25 graders varme – og i sommermånederne stiger varmen op til 30 grader. Øen er af vulkansk oprindelse og byder på eventyr, hvis man er villig til at leje en bil. Oplev vores rejser til Tenerife.

Om vores rejser til Tenerife, Spanien

Med sin størrelse på 2.034 km² og utrolige udsigter, er der god grund til at leje en bil og tage på eventyr. Landskabsbilledet er usædvanlig varierende og kontrastrig. Der er alt fra høje bjerge til dybe slugter, smuk natur og flotte kystområder. Her kan man blandt andet begive sig mod vulkanen Teide, som befinder sig 3000 meter over havets overflade.

Pico del Teide

På den sydlige del af Tenerife kan man finde sandstrande med gode bademuligheder. Midt på øen ligger Pico del Teide, som er en stilleliggende vulkan og Spaniens højeste bjerg. Den nordlige del af Tenerife er præget af farverig plantevegetation og man kan blandt andet opleve bananplantager såvel som besøge forskellige blomsterhaver.

Puerto de la Cruz

Byen Puerto de la Cruz, som ligger på den nordlige del, er kendt for sit helårlige forårsklima og er hjemsted for en smuk botanisk have. Byen har et stort udvalg af butikker, hyggelige barer og kulinariske restauranter.

Playa de las Americas

Syd på øen ligger Playa de las Americas, som er blevet et meget populært feriested, blandt andet pga. de mange gode shopping- og fritidsmuligheder. Hovedattraktionen er d. 10 km lange strandpromenade, der forbinder byen med Costa Adeje og Los Cristianos. Det thailandsk inspirerede vandland Siam Park er det største vandland i Europa, og byder blandt andet på en af de højeste vandrutsjebaner i hele verden. Vandlandet blev i 2015 kåret som verdens bedste vandland af TripAdvisor. Vandlandet ligger i Playa de las Americas, men der er nem adgang dertil fra hele Tenerife.

Er du til sol og strand, så er El Medano et godt sted, det er nemlig den længste strand på øen og breder sig over to kilometer. Mange af øens strande er blevet til på grund af øens vulkanske oprindelse. Der findes dog også naturlige strande på øen med det karakteristiske sorte sand.

Vejret

Jan

17°

Feb

18°

Mar

18°

Apr

19°

Maj

22°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

30°

Sep

26°

Oct

23°

Nov

18°

Dec

15°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk