Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Den Dominikanske Republik

Drømmer man om storslåede strande og turkisblåt vand, så skal man på en af vores rejser til Den Dominikanske Republik. Vandtemperaturen ligger på ca. 26-29 grader og lufttemperaturen på ca. 30 grader. De bedste måneder for rejser til Den Dominikanske Republik er januar-juni.

Punta Cana – Fantastiske strande

I Punta Cana har man de mest fantastiske strande, her har man mulighed for at bade i turkisblåt vand med pelikaner, der flyver hen over er ens hoved, det er en stor oplevelse. Sandet er kridhvidt og palmerne vokser helt ned på stranden, så man kan ligge under palmernes skygge og drikke en Piña colada. Det er en drøm.

Bavaro Stranden hører til en af de 10 bedste strande i verdenen. Stranden har fået tildelt det blå flag. I dette område ligger nogle af de bedste og største hoteller og serviceniveauet er højt.

Inde I landet ligger der store skovområder, hvor lokalbefolkningen dyrker kaffe, kakao, mangofrugter, ananas m.m.

Saona

En udflugt til øen Saona, som ligger midt i det Caribiske hav med kridhvide strande og krystalklart vand, er en oplevelse. Man kommer derud med speedbåd fra Bayahibe. En helt uforglemmelig tur

Santo Domingo

Hovedstaden i Den Dominikanske Republik hedder Santo Domingo. Santo Domingo har en gammel bydel med brostenbelagte gader, historiske huse, der stammer helt tilbage fra kolonitiden, et kloster og det første universitet. Her gik Columbus i land i 1492.

Den nye bydel er en moderne havneby, hvor der kan shoppes, gå på museer, og om aftenen er der liv i byens diskoteker og barer.

Vejret

Jan

29°

Feb

29°

Mar

30°

Apr

31°

Maj

31°

Jun

32°

Jul

32°

Aug

32°

Sep

32°

Oct

32°

Nov

30°

Dec

29°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk