Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Hurghada, Egypten

Hurghada, der tidligere var en lille fiskerby med nogle få fiskerhuse, er siden 1980´erne blevet et stort og populært rejsemål. Det regner så godt som aldrig i Egypten, og Hurghada har de skønneste sandstrande, hvorfra man kan bade, dykke og snorkle. Det er en oplevelse at dykke ned i Det røde Havs verden med de mange forskellige fisk og smukke farver. En unik oplevelse med en af vores rejser til Hurghada,

Om vores rejser til Hurghada, Egypten

Hurghada er perfekt, hvis man ønsker at dyrke vandsport som kite- og vindsurfing på sin ferie, Vindforholdene er perfekte til disse aktiviteter. Snyd heller ikke dig selv for en snorkel eller dykkertyr i de smukke koralrev, som gemmer sig under vandoverfladen. 

Kvaliteten på hotellerne er i top, og mange af hotellerne ligger direkte på stranden. Flere af de stor familiehoteller har deres egen aqua park, hvilket især børnene er vilde med.

I det gamle område af Hurghada finder du den farverige og spændende Souk (basar), hvor det er muligt at købe friske krydderier, vandpiber, keramik, guldsmykker, parfume og tøj. Husk at prutte om prisen!
I Hurghada er der mange restauranter og cafeer, hvor det er muligt at købe internationalt og nationalt mad. Det er meget hyggeligt, og det kan anbefales at besøge et typisk tehus og ryge en vandpibe.

Der findes mange og dejlige dagsture man kan tage på, når man er i Hurghada.

En af de mest interessante og spændende ture er en udflugt til Luxor, hvor man kan besøge Luxor og Karnak Templerne, eller f.eks. et besøg i Kongernes dal. Det er en fantastisk oplevelse. At se dette live gør et stor indtryk på en.

Vejret

Jan

21°

Feb

22°

Mar

25°

Apr

29°

Maj

33°

Jun

35°

Jul

35°

Aug

34°

Sep

33°

Oct

29°

Nov

26°

Dec

22°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk