Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Korfu, Grækenland

Korfu er ca. på størrelse med Bornholm og har ca. 120.000 indbyggere, hvoraf ca. 40.000 bor i Korfu by. Oplev en af vores rejser til Korfu.

Om vores rejser til Korfu, Grækenland

Korfu ligger i det Ioniske hav vest for fastlandet, og fra det højeste punkt på øen, Pantokrator, er det muligt at se over til Albanien og det græske fastland.

Øen er bla. kendt for at være meget grøn og frodig, og der findes mange store og gamle olivenlunde.

Korfu er også kendt for sine fantastiske strande. På den vestlige side af øen er der flest sandstrande, på den østlige side har man stenstrande med det smukkeste og klareste blå/turkise vand.

Man regner ikke Korfu som en ægte del af Grækenland, da den først kom til at høre under Grækenland i 1920, tidligere hørte Korfu til Italien.

Hyggelig atmosfære med vores rejser til Korfu

Korfu er helt sikkert et sted man skal rejse til, hvis man kan lide en hyggelig atmosfære. Indbyggerne på øen betragter turisterne som en del af familien, fordi de giver de lokale indbyggere mulighed for at tjene penge, således at man kan overleve. Korfu er meget fattig.

Ønsker man at opleve det oprindelige Korfu, er det en god idé, at tage en dagsudflugt. På vores rejser til Korfu kan man køre ind midt på øen og besøge nogle af de landsbyer der ligger lidt afsides. Her sidder byens ældste mænd med deres rosenkrans og spiller spil og klarer alle verdens problemer.
På Korfu er der mange shoppingmuligheder, især er øen kendt for sin smukke keramik. Ellers er olivenolie og træting lavet at oliventræ typiske souvenirs fra Korfu. Derudover er der et stort udvalg af tøj efter den nyeste mode.

En af de typiske retter på Korfu er pastisada som består af kogt oksekød med tomatsauce og spaghetti. En ret fra tiden, hvor Korfu hørte under Italien.

En anden specialitet er Sofrito som består af oksekød i hvidløgssauce med kartoffelmos/pommes frites til. På Korfu bliver der naturligvis også serveret lækre retter med frisk fisk, friske grøntsager og frugt

Vejret

Jan

14°

Feb

14°

Mar

16°

Apr

19°

Maj

23°

Jun

28°

Jul

31°

Aug

31°

Sep

28°

Oct

23°

Nov

19°

Dec

15°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk