Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rhodos, Grækenland

På denne side ser du en kort beskrivelse af et lille udpluk af de destinationer, du har mulighed for at rejse til gennem JASØ Rejser. Hvis du ikke finder det du søger blandt vores rejser til Rhodos, så kontakt os på 74722518. Vi kan hjælpe dig med at arrangere den rejse, som netop du søger

Om vores rejser til Rhodos, Grækenland

Rhodos hører til øgruppen Dodakaneserne og ligger tæt på den tyrkiske kyst.

Øen Rhodos er et af de mest populære rejsemål i Grækenland. Øen har et behageligt klima, lange badestrande og idylliske badebugter. Vestkysten f.eks. Ialyssos og Ixia er velegnede til vindsurfere, da der her er mere vind.

Lindos bliver også kaldt “den hvide by” pga. de mange hvidkalkede huse med lyseblå tage. I Lindos kan man slappe af ved nogle af byens dejlige strande, desuden har man gode shoppingmulighder i de hyggelige og krogede gader.

Faliraki er en største byer og en meget livlig ferieby. Der er et meget farverigt liv, og det bugner med forretninger, barer, diskoteker mm. Faliraki er også kendt for sin ca. 4 km lange strand. En ferieby for hele familien.

Livlig og spændende by

Rhodos by er en livlig og spændende by med en smukt velbevaret gammel bydel, den er også kendt for sit hektiske natteliv. Byen Rhodos er især kendt for Kolossen, som man mener stod ved indsejlingen til Mandraki-havnen. Kolossen var en kæmpe bronzefigur, der forestillede solguden Helios.

Vejret

Jan

15°

Feb

15°

Mar

17°

Apr

20°

Maj

23°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

29°

Sep

29°

Oct

24°

Nov

19°

Dec

16°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk