Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Costa del Sol, Spanien

Costa del Sol er placeret i det sydlige Spanien og er en del af Andalusien. Det er en af de mest attraktive steder i verden for turister uanset alder, nationalitet og interesser.

Det gode, varme vejr, den gode mad, de smukke strande og de moderne faciliteter er blandt andet nogle af de ting, som tiltrækker turisterne år efter år til vores rejser til Costa del Sol.

Málaga-provinsen

Costa del Sol er i sig selv en spansk region i Málaga-provinsen. Regionen løber fra Torremolinos og ned langs kysten til San Diego på en strækning på ca. 50 kilometer. Der er tale om små kystbyer, som har hvert sit at tilbyde.

Da Málagas lufthavn tilbage i 1970’erne blev genopbygget, begyndte turisterne for alvor at ramme lande og det er kun blevet mere populær lige siden. Det estimeres, at 14 millioner går gennem lufthavnen i løbet af et år – det gør Málagas lufthavn til den fjerde mest travleste lufthavn i Spanien.

Populære byer i vores rejser til Costa del Sol

De populære byer, som ligger under Costa del Sol er Fuengirola, Marbella og Estepona – alle sammen inden for en rækkevidde på 50 kilometer og med flotte strande, god historie og moderne attraktioner samt et yderst velfungerende byliv.

Cádiz / Marokko

Fra det mest vestlige punkt i Costa del Sol (San Diego) er der én times kørsel ned til Estrecho Natural Park i Cádiz. Herfra kan man sejle videre til Marokko og gøre sig endnu rigere på oplevelser. Sejlturen tager lidt over en time.

Vejret

Jan

15°

Feb

16°

Mar

18°

Apr

21°

Maj

23°

Jun

27°

Jul

29°

Aug

29°

Sep

26°

Oct

22°

Nov

18°

Dec

16°

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk