fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Charterrejser

Charterrejser fra Hamborg

Rejser fra Tyskland

JASØ Rejser tilbyder fantastiske charterrejser til et stort udvalg af spændende destinationer. Uanset om du ønsker at undslippe regnen herhjemme, og er på udkig efter strand og solskin, eller om du er på udkig efter en spændende storbyferie.

Vi har billige charterrejser med afgang fra Hamborg til din ønskede rejsedestination. Vi er altid klar med spændende tilbud, så hvis ikke du kan finde en relevant rejse i bookingmaskinen, så ring gerne ind og få et uforpligtet tilbud på en charterrejse fra Hamborg.

Kvalitets charterrejser til lave priser

Hos JASØ Rejser kan du ofte spare mange penge, når du bestiller din charterrejse med flyafgang fra Tyskland.

Vi har ofte charterrejser til de samme hoteller, som de større danske rejseudbydere, bare meget billigere. Disse hoteller kaldes også for Dansker-hoteller.

Med vores rejser fra Tyskland ser vi ofte besparelser på helt op til 40%, i forhold til samme destination/hotel/ydelse.

Du kan bruge søgemaskinen til at finde fantastiske tilbud på charterrejser. Vi tilbyder charterrejser til Frankrig, Spanien, Tyrkiet, Grækenland, Italien, Portugal og Kroatien m.fl., og også til mere eksotiske destinationer længere væk, såsom Mexico, Thailand, Det Indiske Ocean samt mange andre spændende steder.

Hold øje med billige charterrejser på Facebook

Hold dig opdateret på vores billige charterrejser med afgang fra Hamborg, på vores Facebook-side. Her vil vores seneste rejser til par og familier blive slået op med gode beskrivelse og billeder. Giv os et ”like” og få indblik i vores mange fantastiske charterrejser.

Billige Charterrejser fra Hamborg

Vil du på charterrejse og gerne spare en masse penge? Så vælg charterrejser fra Hamborg. Ofte kan du få 40% i besparelse på en charterrejse gennem jasoerejser.dk sammenlignet med andre danske udbydere. – Netop fordi du vælger charterrejser fra Hamborg. Du kan derfor spare penge på din næste rejse ved at bestille gennem os.

Har du brug for rejseinspiration? Så gennemse vores fulde liste over eksotiske feriemål, og lad evt. Jasø Rejser hjælpe dig med, at finde den perfekte ferie.

Rejs trygt på Charterferie med Jasø Rejser

Hos JASØ Rejser sælger vi ikke hvad som helst til vores kunder. Vi har nemlig nøje udvalgt vores samarbejdspartnere. Partnere, der tilbyder kvalitet, så vi så vidt muligt undgår, at der opstår problemer, som kan gå ud over din ferie. Dette betyder også, at vi har valgt nogle rejseudbydere fra, udbydere, hvor vi har erfaret, at kvaliteten ofte ikke har været i orden. Af den årsag kan du opleve, at du kan finde rejser hos andre rejsebureauer, som vi ikke tilbyder.

Har du spørgsmål til vores charterrejser fra Hamborg? Så er du velkommen til at ringe til os for at få udspecificeret en rejse. Ring til os på telefon: 7472 2518 – vi glæder os til at få en snak med dig.

ADAC i Tyskland, har lavet en fin oversigt over Sommerferieperioder i hele Europa. Du kan hente oversigten her.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser