fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejser fra Tyskland

Jasø Rejser

Rejser fra Tyskland

Du kan søger på rejser forneden. Du er også velkommen til at sende os en gratis forespørgsel her! Så sender vi dig et uforpligtende tilbud tilbage.


Book i dag

Vigtig info før bestilling

Har du brug for hjælp med søgemaskinen? Kom i kontakt med os ved information og derefter tryk på “kontakt” i menuen

Spar op til 40% på drømmerejsen

Rejser fra Tyskland: Vi har over 30 års erfaring med rejser fra Tyskland og vi har derfor et stort kendskab til rejser syd for grænsen og hvordan man rejser herfra. Denne erfaring bruger vi til at yde vores kunder en super service og ikke mindst en høj kvalitet når de rejser fra Tyskland.

Kvalitet og en lav pris går hånd i hånd hos os. Vi håber, at du vil få en fantastisk rejseoplevelse med vores gode rejsetilbud, som du kan søge på i boksen her til højre. Skulle du have nogle spørgsmål i forhold til hvordan det forgår at bestille igennem vores søgemaskine eller andre spørgsmål omkring vores rejser fra Tyskland, så sidder vi altid klar ved telefonen og er klar til at yde dig en god service.

Vi sørger for en rejse med kvalitet
Vi har udvalgt en række samarbejdspartnere, hvor vi er sikre på, at kvaliteten på vores rejser fra Tyskland er i top og at du får den perfekte rejse. Derfor har vi fravalgt nogle rejseudbydere, som vi ikke mener lever op til disse krav.

Derfor kan du opleve, at du hos andre rejsebureauer kan finde en rejse, som vi ikke tilbyder. Til gengæld kan du sikre dig, at vi kun yder rejser fra Tyskland i høj kvalitet.

Kundernes vurdering

Preben Pedersen
– “Vi har brugt Jasø rejser i en del år efterhånden, og hver gang til topkarakter. Rigtig god service og ingen bøvl 🙂

Michael Hermansen
– “Helt perfekt! bestilte rejse i sidste øjeblik, men alt klappede perfekt. Meget flinke og hjlæpsomme, så en meget stor anbefaling herfra.

Torben
– “Vi har rejst en del gange med JASØ REJSER og er aldrig blevet skuffet. Der er en fantastisk service og altid glade og søde medarbejder der er klar til at hjælpe dig. Vi er klar til at rejse med Jasø Rejser igen i det nye år.

Helga
– “Har kun positivt at sige om Jasø. God service. Hurtig tilbagemelding på spørgsmål. Mail med forslag til billigere løsninger osv…
Dette er 5. gang vi rejser igennem Jasø og vi har intet at klage over. SUPER

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser