fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejser

Jasø Rejser

Populære rejsemål

Rejser til

De Beleariske øer

mallorca

Mallorca

Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer –
Fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv.

mallorca

Ibiza

Ibiza er en del af den spanske øgruppe beliggende i Middelhavet. Hvert år drager turister afsted mod den knap 600 kvadratkilometer store ø. Oplev en af vores rejser til Ibiza.

mallorca

Menorca

Menorca, som også bliver kaldt for den grønne ø, adskiller sig i større grad fra søsterøen Mallorca. På vores rejser til Menorca kan man opleve masser af smuk natur.

Rejser til

Tyrkiet

alanya-115054_960_720

Alanya

Fra byen Alanya har man en vidunderlig udsigt ud over Middelhavet og Taurusbjergene. Byen syder af liv, med gode shoppingmuligheder og restauranter i alle prisklasser.

mallorca

Side

Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer – Fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv.

mallorca

Belek

Mallorca har noget for enhver smag, hvilket gør den til en af de mest populære ferieøer. Her har du alt, hvad hjertet begærer – Fra Alcudias lavvandede sandstrande til Palmas pulserende byliv.

mallorca

Kusadasi

Kusadasi er nok en af de smukkeste byer omkring Middelhavet. Byen syder af liv og har en skøn atmosfære, og der er mange gode restauranter og cafeer.

Rejser til

Grækenland

kreta-1024x644

Kreta

En af de største naturoplevelser på Kreta er en vandretur i Samaria kløften. Kløften er ca. 16 km lang og på det smalleste punkt er bjergene ca. 300 meter høje.

greece-2507788_1920

Rhodos

Øen Rhodos er et af de mest populære rejsemål i Grækenland. Øen har et behageligt klima, lange badestrande og idylliske badebugter.

greece-2507788_1920

Kos

Øen Kos ligger i Det Ægæiske hav og har ca. 30.000 indbyggere, hvoraf de fleste bor i og omkring Kos by. Oplev en af vores rejser til Kos. Gennemsnitstemperaturen ligger  på ca. 26 grader.

mallorca

Korfu

Korfu er ca. på størrelse med Bornholm og har ca. 120.000 indbyggere, hvoraf ca. 40.000 bor i Korfu by. Oplev en af vores rejser til Korfu.

Rejser til

De kanariske øer

mallorca

Fuerteventura

Fuerteventura er den anden største kanariske ø efter Tenerife. Øen ligger tæt på den afrikanske kyst, og du kan derfor opleve et dejligt klima.

mallorca

Tenerife

Er du vild med de Kanariske Øer, så bliver du helt sikkert vild med Tenerife. Det er den største af alle Kanariske Øer og ligger blot 300 kilometer fra Afrikas kyst.

summer-2434933_1920

Gran Canaria

Gran Canaria er en fantastik ø, der befinder sig i det kanariske øhav i Atlanterhavet og tilhører Spanien. Rent geografisk er øen en del af Afrika, men den tilhører Spanien.

mallorca

Lanzarote

Øen byder på det hele; tag for eksempel til storbyen Las Palmas, eller til den sydlige del Maspalomas eller oplev det grønne natur nær Parque Natural Tamadaba.

Rejser til

Spansk fastland

palm-trees-206754_1920

Costa del Sol – Spanien

Det gode, varme vejr, den gode mad, de smukke strande og de moderne faciliteter er blandt andet nogle af de ting, som tiltrækker turisterne år efter år.

Rejser til

Marokko

palm-trees-206754_1920

Marrakech

Byen byder på mange kulturhistoriske seværdigheder og gode spisesteder, bla. kan vi anbefale, den gamle bydel „Medinaen“ med dens farverige marked/souks.

Rejser til

Bulgarien

palm-trees-206754_1920

Sunny Beach

Et af de mest populære rejsemål langs sortehavskysten er uden tvivl Sonny Beach. Hvert år lokker Sunny Beach tusindvis af tourister til Bulagrien.

palm-trees-206754_1920

Golden Sands

Vi tilbyder rejser til Golden Sands i Bulgarien. Ca. 17 km nord for Varna ligger ferieparadiset Golden Beach, også kendt som den “Bulgarske Riviera”.

Rejser til

Egypten

palm-trees-206754_1920

Hurghada

Hurghada, der tidligere var en lille fiskerby med nogle få fiskerhuse, er siden 1980´erne blevet et stort og populært rejsemål. Det regner så godt som aldrig i Egypten.

palm-trees-206754_1920

Marsa Alam

Marsa Alam ligger ca. 300 km sydlig for Hurghada. Det var oprindeligt en fiskerby, men efter at Marsa Alam har fået en international lufthavn.

palm-trees-206754_1920

El Gouna

El Gouna er en kunstig lagune by, som blev anlagt i 1990. Den ligger ud til det Røde hav ca. 30 km fra Hurghada. Det er et meget sikkert, eksklusivt og smukt område.

Rejser til

Den Dominikanske Republik

palm-trees-206754_1920

Den Dominikanske Republik.

Drømmer man om storslåede strande og turkisblåt vand, så skal man på en af vores rejser til Den Dominikanske Republik.

JASØ Rejser er eksperter når du vil rejse fra Hamborg

Vi tilbyder fordelagtige tyske priser gennem vores tyske leverandører. God service, kombineret erfaring giver tryghed på rejsen. Du kan derfor med stor fordel bestille din rejse gennem JASØ Rejser, ja vi giver faktisk prisgaranti !

Vi tilbyder et stort udvalg af rejser til spændende og eksotiske destinationer. Du behøver derfor ikke at lede efter billig rejser andre steder – Vi har attraktive rejser til tyske lave priser!

Vi er forhandler for mange tyske rejsearrangører og vi har mange års erfaring i at finde den rigtig rejse, som passer til dine forventninger.

Når du benytter vores søgemaskine, så har vi allerede sorteret de rejseselskaber fra, som vi har erfaring med ikke leverer den kvalitet på deres rejser, som vi gerne vil tilbyde vores kunder.

Fantastiske Rejser til mange destinationer

Vi tilbyder charterrejser fra Hamborg med masser af sol og sommer, for hele familien og ofte på tværs af generationer – Søger du eksotiske destinationer, så er der også et utal af muligheder gennem vores tyske rejsearrangører.  Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe, og rådgive dig om din næste rejse.

 

Inspiration eller Spørgsmål?

Hvis du ønsker at finde inspiration til din næste rejse, kan du følge vores Rejseblog . Her finder du spændende beskrivelser. Vi kommer bl.a. ind på grupperejser, krydstogter, og meget mere og desuden giver vi dig et overblik over, hvilke hoteller på destinationer i  Middelhavet, der er yderst populære blandt danskere. Du kan naturligvis også kommentere på vores indlæg.

Har du spørgsmål til vores billig rejser? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 7472 25 18, eller du kan sende os en mail til mail@jasoerejser.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser