fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejser til Hurghada

Rejser til

Hurghada

Om vores rejser til Hurghada, Egypten

Hurghada, der tidligere var en lille fiskerby med nogle få fiskerhuse, er siden 1980´erne blevet et stort og populært rejsemål. Det regner så godt som aldrig i Egypten, og Hurghada har de skønneste sandstrande, hvorfra man kan bade, dykke og snorkle. Det er en oplevelse at dykke ned i Det røde Havs verden med de mange forskellige fisk og smukke farver. En unik oplevelse med en af vores rejser til Hurghada,

Hurghada er også perfekt, hvis man ønsker at dyrke vandsport som kite- og vindsurfing. Vindforholdene er perfekte til disse aktiviteter.

 

Kvaliteten på hotellerne er i top, og mange af hotellerne ligger direkte på stranden. Flere af de stor familiehoteller har deres egen aqua park, hvilket især børnene er vilde med.

 

I det gamle område af Hurghada finder du den farverige og spændende Souk (basar), hvor det er muligt at købe friske krydderier, vandpiber, keramik, guldsmykker, parfume og tøj. Husk at prutte om prisen!

I Hurghada er der mange restauranter og cafeer, hvor det er muligt at købe internationalt og nationalt mad. Det er meget hyggeligt, og det kan anbefales at besøge et typisk tehus og ryge en vandpibe.

Der findes mange og dejlige dagsture man kan tage på, når man er i Hurghada.

En af de mest interessante og spændende ture er en udflugt til Luxor, hvor man kan besøge Luxor og Karnak Templerne, eller f.eks. et besøg i Kongernes dal. Det er en fantastisk oplevelse. At se dette live gør et stor indtryk på en.

Vejret

JanFebMarAprMajJun
21°22°25°29°33°35°
JulAugSepOctNovDec
35°34°33°29°26°22°
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser