fbpx
+45 7472 2518 mail@jasoerejser.dk Torvet 1 | 6270 Tønder Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejser til Rhodos

Rejser til

Rhodos

Om vores rejser til Rhodos, Grækenland

På denne side ser du en kort beskrivelse af et lille udpluk af de destinationer, du har mulighed for at rejse til gennem JASØ Rejser. Hvis du ikke finder det du søger blandt vores rejser til Rhodos, så kontakt os på 74722518. Vi kan hjælpe dig med at arrangere den rejse, som netop du søger.

Rhodos hører til øgruppen Dodakaneserne og ligger tæt på den tyrkiske kyst.

Øen Rhodos er et af de mest populære rejsemål i Grækenland. Øen har et behageligt klima, lange badestrande og idylliske badebugter. Vestkysten f.eks. Ialyssos og Ixia er velegnede til vindsurfere, da der her er mere vind.

Lindos bliver også kaldt “den hvide by” pga. de mange hvidkalkede huse med lyseblå tage. I Lindos kan man slappe af ved nogle af byens dejlige strande, desuden har man gode shoppingmulighder i de hyggelige og krogede gade.

Faliraki er en største byer og en meget livlig ferieby. Der er et meget farverigt liv, og det bugner med forretninger, barer, diskoteker mm. Faliraki er også kendt for sin ca. 4 km lange strand. En ferieby for hele familien.

Livlig og spændende by

Rhodos by er en livlig og spændende by med en smukt velbevaret gammel bydel, den er også kendt for sit hektiske natteliv. Byen Rhodos er især kendt for Kolossen, som man mener stod ved indsejlingen til Mandraki-havnen. Kolossen var en kæmpe bronzefigur, der forestillede solguden Helios.

 

Vejret

JanFebMarAprMajJun
15°15°17°20°23°27°
JulAugSepOctNovDec
29°29°29°24°19°16°
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2018 Jasø Rejser