Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

FAQ

Finder du ikke svaret her er du velkommen til at kontakte os

Jeg er lidt usikker på om det er sikkert at rejse til det land ??

 På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du se hvad de anbefales omkring de enkelte lande, denne side opdateres hele tiden, såfremt noget skulle ændre sig.

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger

 

Mit pas udløber lige om lidt, hvor længe skal det være gyldigt ??

Du kan se hvilke regler der gælder for de enkelte lande på Udenrigsministeriets hjemmeside, disse bliver løbende opdateret.

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum

Hvor meget bagage må jeg have med ? 

Når det er en tysk charterrejse er der 20 kg bagage inkluderet i pakken + en håndtaske som håndbagage. Der kan dog være nogle undtagelser, det vil altid fremgå af din billet hvor meget du må have med, så det er en god ide at tjekke dine rejsedokumenter.

 

Hvornår får jeg mine billetter ? 

Det gør du oftest mellem 2-3 uger før afrejse pr mail

 

Hvordan får jeg tilsendt mine billetter ? 

De bliver tilsendt på email, så printes de ud og medbringes på rejsen, det er vigtigt at printe dem ud og ikke bare have dem på telefonen når det er tysk charter, det er nemlig ikke alle selskaber der accepterer at man ikke har det i papir form.

 

Der er et stavefejl i mit navn, skal det rettes ?  

Der er en regel der siger at der må være op til 3 tastefejl i et navn, så hvis et M er blevet til en N så sker der ikke noget ved det. Men hvis der står Jensen og du hedder Nielsen så skal det rettes.

 

Prisen står i EURO men jeg skal jo betale i danske kroner ?? 

Ja prisen står i euro, da kursen jo kan ændre sig hele tiden, vi udsteder faktura i danske kroner, hvor vi omregner med kurs 7,6 og du betaler til vores danske konto. Ønsker du at betale i EURO skal du ringe til os, så kan du betale til vores tyske konto, men du skal være opmærksom på at du så skal betale det gebyr din bank opkræver for at overføre til udenlandsk konto.

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk