Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Hotelovernatning ved Hamborg lufthavn

Hvis afrejse- og/eller ankomsttidspunktet fra Hamborg lufthav falder tidligt eller sent, er det rart at kunne overnatte ved lufthavnen. Hos JASØ Rejser hjælper vi med at sikre dig det bedste gennem hele din rejse, og derfor tilbyder vi muligheden for at tage en overnatning i Hamborg før du rejser eller umiddelbart efter du er landet. Vi samarbejder blandt andet med Leonardo Airport Hotel, hvor du i rolige omgivelser kan lade batterierne op før turen går videre.
Vi bestræber os på at finde det perfekte sted for dig tæt ved Hamborg lufthavn. Skulle du have spørgsmål til muligeden for overnatning før/efter rejsen, så tag gerne kontakt til vores rejsekonsulenter, som vil hjælpe.

Leonardo Airport Hotel

Langenhorner Chaussee 183, 22415 Hamborg

Afstand fra lufthavn: 1,5 km

 

Beskrivelse

Leonardo Airport Hotel ligger 1,5 km nord for Hamborg Lufthavn og kun 500 m fra nærmest undergrundstation. Hotellet råder over 147 komfortable værelser, og der tilbydes blandt andet gratis Wi-Fi og mulighed for tilvalg af morgenmad, så dagen starter på bedste vis.

Når du booker en rejse hos Jasø Rejser kan du på samme tid vælge dit overnatningssted og betale for det hele samlet. På den måde sikrer du dig, at alt er på plads før du drager afsted. Vi har mange års erfaring med rejser fra Hamborg og kan absolut anbefale at tage en overnatning på et nærliggende hotel såfremt af- eller hjemrejse tidspunktet falder skævt ind.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 7472 2518 hvis du har spørgsmål vedrørende hotelovernatning ved lufthavnen. Telefonen er åben mandag-torsdag 10-17 samt fredag 10-16.

Leonardo Airport Hotel

Parkering ved lufthavnen

Find vej til Hamborg lufthavn

Lufthavnstransport

Billeje

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk