Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Lufthavnstransport

Lufthavnstransport f.eks. til -og fra Hamburg lufthavn

Vil du gerne spare parkeringsgebyret i Hamborg lufthavn, eller kan du bare ikke overskue at skulle køre til eller fra Hamborg den samme dag, du skal rejse? Jasø Rejser hjælper dig med lufthavnstransport til og fra lufthavnen. Så kan du læne dig tilbage under hele rejsen.

Du bliver hentet på din adresse og bragt sikkert – og i god tid – til Hamborg lufthavn. På hjemrejsen er det dejligt at kunne sætte sig direkte ud i bilen og blive bragt sikkert tilbage til dit hjem. Transporten sker forholdsvis tidligt. Således er der er god tid til de praktiske ting også i tilfælde af, at der skulle opstå kødannelse undervejs til Hamborg lufthavn.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Ring hvis du gerne vil booke eller bare høre mere om vores tilbud om transport til og fra Hamborg lufthavn. Kontakt os på tlf.: 7472 2518.

Vi er her for at give dig en fantastisk ferieoplevelse.

Hotel ved lufthavnen

Find vej til Hamborg lufthavn

Parkering ved lufthavnen

Billeje

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk