Torvet 1 | 6270 Tønder
Man - tor: 10-17 | Fre 10-16

Rejser fra Hamborg

Vi tilbyder kun kvalitetsrejser

Hos JASØ Rejser er vi eksperter i rejser fra Hamborg. Vi har mange billige rejser fra Hamborg og derfor kan du med glæde spare rigtig mange penge på at komme afsted og nyde din ferie. Afbudsrejser er et ganske velkendt fænomen for en billig ferie – men hvad med at få en billig afbudsrejse samtidig med at spare en masse procenter ved at rejse fra Hamborg?

Er du til storbyferie eller charterferie? Uanset dit valg, så tilbyder vi spændende og afslappende rejser fra Hamborg til lige netop dén destination, du ønsker. Vores rejsekonsulenter sørger for, at finde den perfekte rejse til dig, som præcis passer til dine behov og ønsker.

 

Start rejsen fra Hamborg

Din rejse kommer til at starte i Hamborg Lufthavn. En af de største lufthavne i Tyskland, som hvert år sender mange danskere afsted. Vores charterrejser går fra Hamborg til hele verden.

JASØ Rejser er velkendt med lufthavnen og derfor yder vi også hjælp, hvis du bliver i tvivl om noget. Du kan tjekke vores spændende charterrejser fra Hamborg ved at klikke her.

 

Spar op til 40% på drømmerejsen

Vi har over 30 års erfaring med rejser fra Tyskland og vi har derfor et stort kendskab til rejser syd for grænsen og hvordan man rejser herfra. Denne erfaring bruger vi til at yde vores kunder en super service og ikke mindst en høj kvalitet når de rejser fra Tyskland.

Kvalitet og en lav pris går hånd i hånd hos os. Vi håber, at du vil få en fantastisk rejseoplevelse med vores gode rejsetilbud, som du kan søge på i boksen her til højre. Skulle du have nogle spørgsmål i forhold til hvordan det forgår at bestille igennem vores søgemaskine eller andre spørgsmål omkring vores rejser fra Tyskland, så sidder vi altid klar ved telefonen og er klar til at yde dig en god service.

Vi sørger for en rejse med kvalitet! Vi har udvalgt en række samarbejdspartnere, hvor vi er sikre på, at kvaliteten på vores rejser fra Tyskland er i top og at du får den perfekte rejse. Derfor har vi fravalgt nogle rejseudbydere, som vi ikke mener lever op til disse krav.

Derfor kan du opleve, at du hos andre rejsebureauer kan finde en rejse, som vi ikke tilbyder. Til gengæld kan du sikre dig, at vi kun yder rejser fra Tyskland i høj kvalitet.

 

Rejser fra Hamborg

Hvis du altid vil holde dig opdateret på vores tilbud, så kan du følge med inde på Facebook, hvor vi tit og ofte slår billige rejser fra Hamborg til par og familier op. Her vil vores seneste afbudsrejser blive slået op med beskrivelse og billeder. Læs også vores blog, hvor du kan finde spændende rejsebeskrivelser. Du kan bl.a. læse om de forskellige lande, vi tilbyder at rejse til, og på den måde kan du finde god inspiration til din næste rejse. Du kan se vores blog-opslag her.

Har du spørgsmål til vores rejser fra Hamborg? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 7472 2518. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hotel ved lufthavnen

Parkering ved lufthavnen

Find vej til Hamborg lufthavn

Lufthavnstransport

Billeje

Har du brug for hjælp til at planlægge din rejse?

Vi er forhandler for de bedste tyske rejsearrangører – Vi kan dermed vejlede jer på dansk og finde rejsen der passer lige nøjagtig til jer. Vi rådgiver og vejleder gerne – Vi er IKKE kun en rejseportal – men et rejsebureau hvor service og kvalitet er en del af vores DNA

 

Kontakt os

Her kan du finde os

JASØ Rejser ApS
Torvet 1 | DK-6270 Tønder 

Personlig fremmøde efter aftale
CVR: 32660967

Åbningstider på telefonen

Mandag – torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag og søndag: Lukket
Personlig fremmøde efter aftale

Kontakt os!

Tlf. +45 7472 2518
Mail: Mail@jasoerejser.dk